Ειδικά Εφέ & Fireboat

   

Ανοξείδωτες δάδες

Δάδες με βάση, κατασκευασμένες από ανοξείδωτο υλικό. Χρήση ειδικού λαδιού για χρωματιστή φλόγα (κόκκινο, κίτρινο, πράσινο & μπλε). Να τοποθετείτε πάντα σε οριζόντιο δάπεδο.

Ύψος δάδας: 1,5μ έως 2μ
ΧΡΗΣΗ: Κατάλληλο για κλειστό και ανοιχτό χώρο. Για παιδικά πάρτι, εγκαίνια, βαπτίσεις, γάμους, συναυλίες, τηλεοπτικές / κινηματογραφικές παραγωγές, κλπ.

Εκτοξευτήρας CO2 (ψυχρός αέρας)

Φιάλη CO2 με μηχανισμό απελευθέρωσης για απελευθέρωση σύννεφου ψυχρού αέρα. Λειτουργεί με ρεύμα. Δυνατότητα σύνδεσης σε σειρά για ταυτόχρονη απελευθέρωση CO2 από όλους τους εκτοξευτήρες.
Τάση ρεύματος: 230V AC
ΧΡΗΣΗ: Κατάλληλο για κλειστό και ανοιχτό χώρο. Προσοχή στην υγρασία και το νερό. Υπάρχει κίνδυνος βραχυκυκλώματος.

Κανόνι εκτόξευσης κομφετί

Εκτοξευτήρας κομφετί με χρήση φιάλης CO2. Εκτοξεύει κομφετί σε απόσταση 15-25μ με χρήση φιάλης CO2. Έξτρα: φιάλη CO2 (προτείνεται φιάλη από 10kg και άνω – όσο μεγαλύτερη η φιάλη, τόσο μεγαλύτερη η πίεση) ΧΡΗΣΗ: Κατάλληλο για ανοιχτό χώρο. Για παιδικά πάρτι, εγκαίνια, βαπτίσεις, γάμους, γήπεδα, κλπ

Μηχάνημα για σαπουνόφουσκες

Μηχάνημα που εκτοξεύει σαπουνόφουσκες, με χρήση ειδικού υγρού που δεν γλιστράει (το υγρό πωλείται χωριστά).
Χρώμα: γκρι
Χωρητικότητα δεξαμενής υγρού: 200ml
Βάρος: 17kg
Διαστάσεις: 48x40x47 (cm)
Τάση ρεύματος: 230V AC
Ισχύς ρεύματος: 100W
Κατανάλωση ρεύματος: 0,5Α
ΧΡΗΣΗ:
Κατάλληλο για κλειστό και ανοιχτό χώρο (όχι σε βροχή).
Προσοχή στην υγρασία και το νερό. Υπάρχει κίνδυνος βραχυκυκλώματος.
Για παιδικά πάρτι, εγκαίνια, βαπτίσεις, γάμους, κλπ.

FIREBOAT Πυροτεχνημάτα μέσα στη θάλασσα!

Μοναδική εμπειρία. Το μεγαλύτερο ρυμουλκό στη Νότια Ελλάδα βρίσκετε στη διάθεση των πελατών μας για τη διοργάνωση φαντασμαγορικών show μεσοπέλαγα ή σε οποιαδήποτε ακτή της Ελλάδας. Για ιδιαίτερα απαιτητικούς πελάτες που επιθυμούν η εκδήλωσή τους να είναι μοναδική και ιδιαίτερη. Μπορούν να εκτοξευθούν με μεγάλη ασφάλεια αρκετοί τόνοι πυροτεχνημάτων, ενώ επάνω του μπορεί να οργανωθεί laser show και όλα όσα εχει ονειρευτεί ο πιο απαιτητικός πελάτης. Το κόστος ενοικίασης εξαρτάται από την απόσταση που θα απαιτηθεί να διανύσει μέχρι την περιοχή όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.