Φαναράκια

Ανάψτε το φαναράκι σας, κάντε μία ευχή
και ελευθερώστε το προς τα πάνω! Σύμφωνα με την παράδοση τα φαναράκια μεταφέρουν ευχές στον ουρανό και εκπληρώνουν όνειρα και επιθυμίες. Όσο πιο ψηλά πάει ένα φαναράκι και όση περισσότερη ώρα ταξιδεύει τόσο περισσότερο προμηνύει καλή τύχη και εκπλήρωση των ευχών αυτών που το άναψαν… Μια ερμηνεία τους επίσης είναι πως καθώς τα φαναράκια απομακρύνονται, παίρνουν μαζί τους δυσκολίες και άσχημες στιγμές που έπεται να έρθουν… Η φλόγα που τα κρατάει ψηλά εξαγνίζει τις αρνητικές σκέψεις και ο αέρας που τα ταξιδεύει διώχνει μακριά το «κακό μάτι».

Ιπτάμενα Φαναράκια

Ιδανικά για το πάρτυ ενός γάμου με τη συμμετοχή των καλεσμένων, για βαφτίσεις και για όλες τις εκδηλώσεις χαράς. Τα φαναράκια έχουν ύψος περίπου ένα μέτρο καθώς αυτή είναι η πιο διαδεδομένη διάσταση για σωστή και εύκολη πτήση.
Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από βιοδιασπώμενο χαρτί και έτσι δεν προκαλεί ρύπανση.

Για τη σωστή χρήση, γυρίστε το φαναράκι ανάποδα και αφού το ξεδιπλώσετε, τοποθετήστε το εύφλεκτο τετράγωνο υλικό που βρίσκεται μέσα στη συσκευασία. Το γυρίζετε ανάποδα ώστε να κοιτάζει προς τη γη και το ανάβετε. Περιμένετε λίγο μέχρι να φουσκώσει καθώς θα αποκτήσει τάσεις φυγής προς τα επάνω και τότε το ελευθερώνετε.
Αν πνέουν ισχυροί άνεμοι αναβάλλετε τη χρήση.
Απαγορεύεται η “πτήση” τους κοντά σε αεροδρόμια και σε δασικές περιοχές.

Φαναράκια Νερού - Εδάφους

Τα Φανάρια Νερού ή Πλωτά Φανάρια δημιουργούν ένα όμορφο αποτέλεσμα σε κάθε εκδήλωση. Ιδανικά για γάμους,αρραβώνες,πάρτυ καθώς και αλλες ιδιαιτερες στιγμές διακοσμώντας την πισίνα,την παραλία,εναν βραχόκηπο,μια τεχνητη λίμνη,μια γυαλα και πολλά αλλα δινοντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

Τα Φανάρια Νερού δημιουργούν ένα ατμοσφαιρικό φωτισμό και χαλαρωτική διάθεση, μπορούν να χρησιμοποιηθούν πάνω στο νερό ή εναλλακτικά πάνω σε κάθε επίπεδη επιφάνεια

Ειναι κατασκευασμένα απο βιοδιασπώμενο χαρτί ωστε να μην αφήνουν υπολείμματα στο νερό και μπορούν να χρησιμοποιηθουν πολλες φορές αλλαζοντας μόνο το κεράκι στην βάση τους.

Όλα μας τα Φανάρια έχουν πιστοποιητικά CE,ROHS και TUV